Võidukasse epeenaiskonna koosseisu kuuluv Julia Beljajeva: võit, ikka võit on meie eesmärk

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julia Beljajeva.
Julia Beljajeva. Foto: Tairo Lutter

Eile Barcelonas MK etapi võidukasse epeenaiskonna koosseisu kuulunud Julia Beljajeva ütles, et see oli nende jaoks uskumatu päev. «Lõpuks ometi juhtus see, mida olime nii kaua oodanud, ja seda nii õigel ajal!» ütleb vehklemisneiu silmnähtavalt ülevoolavas meeleolus.

«Eilne Barcelona etapp ning järgmise kuul toimuv Buenos Airese etapp on meie jaoks niiöelda saatuslikud. Just need otsustavad meie pääsu Rio OM-ile ja eilse võiduga astusime suure sammu sellele suurvõistlusele lähemale,» lisas sportlane.

Kui uurida, et mis plaanid neil on naiskonnaga järgmisel kuul toimuval MK etapil, mil saab paika lõplik OM-il osalejate nimistu, ei hoia Julia end tagasi: «Võit, ikka võit on meie eesmärk! Kõik me soovime jätkata samas vaimus, et tagada kindel pääs OM-le. Eilne võit külvas naiskonna emotsioonidega üle kuna saime hakkama nende võistkondadega, keda oleme vaga harva võitnud. Seega saime tubli annuse enesekindlust juurde ja süstis meisse usku, et oleme suutelised võitma ükskõik keda! Üks kõige eest ja kõik ühe eest!»

Foto: FIE

Küsimusele, kuidas tähistati edukalt lõppenud päev, vastas epeeneiu Elu24-le: «Kuigi päev oli täis emotsioone ja kordaminekuid, tähistasime võitu üsna tagasihoidlikult. Peale ametlikku osa läksime oma võistkonna ja treeneritega välja sööma. Eilne võit oli küll väga tähtis, kuid täit rõõmu saame tunda alles peale Buenos Airest, kui kindel OM pilet ka taskus on!»

Julial on Facebookis ka fännileht, kust leiab pidevalt värsket infot tema tegemistest. Pilk peale!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles