Rokk, piiramatu lõbu ja vägev live - Terminaator jõuab Teatrisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rokkbänd Terminaator
Rokkbänd Terminaator Foto: promo

Sel reedel, 29.jaanuaril astub esmakordselt klubi Teater lavale Terminaator eesotsas Jaagup Kreemiga! Teater Live Concert on üritustesari, mis toob klubi Teater lavale parimad Eesti artistid täispika kontsertkavaga! Laval kõlavad bändi kõige tuntumad hitid läbi aastate ning ootamas on kindlasti võimas live, kuna bänd lubab selleks ööks publikule kõva elamust.

Bändimehed panid mõned oma ootused ja arvamused seoses eesootava esinemisega ka kirja.

«Klubis Teater pole me varem mänginud ja see teeb muidugi alati asja veelgi põnevamaks. Oleme alati püüdnud teha oma kava sellisena, et nii bänd kui publik saaksid võimalikult suure elamuse ning publikult ootame muidugi samasugust pühendumust, nagu meil endal on. Lõppkokkuvõttes on ju kõik ikkagi kinni ju muusikas ja publiku ja bändi vahelises sünergias. Tulge kohale ja te ei kahetse!»

Foto: Madis Sinivee

Klubi Teater ootab kõiki hea muusika austajaid reedel, 29. jaanuaril endale külla, et nautida üritust Teater Live Concert ning sel puhul lavale astuvat Terminaatorit, kelle jaoks Teatris esinemine on esmakordne. Ees on ootamas öö täis parimat live-muusikat, maitsvaid kokteile ning suurepärast pidu klubis Teater!

Terminaatori täispikk kontsert klubis Teater kostitab kõiki hea muusika austajaid juba sel reedel! Rohkem infot ürituse kohta leiad siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles