Saara Kadakult paluti külmkapis kätt!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

22. jaanuaril toimus Viru Cafe Lyonis lõbus etendus, kus laval olid improteatri  IMPEERIUM näitlejad Kati Ong, Maarius Pärn koos külalisnäitljeja Saara Kadakuga. Muusikalise külje eest hoolitses Madis Kreevan.

Foto: Tiit Mõtus

Kogu stsenaarium sündis kohapeal, kus külalised said pakkuda näitlejatele erinevaid repliike, mida pikkida lauludesse või lugudesse, anda ette sündmuskohti ning tegevusi, millest tuli kohe stseen teha.

Nii tuli Saaral laulda laulu «Saara, tee palun Siirit!», monteerida külmkappi, mille käigus temalt paluti kätt, valmistada puusärki, tantsida ööklubis jt lõbusaid etteasteid.

Foto: Tiit Mõtus

Viru Cafe Lyoni publik võttis uudse improetenduse väga soojalt vastu ning andis ka näitlejatele hulgaliselt ideid, kuidas erinevaid olukordi lahendada.

Foto: Tiit Mõtus

Etenduse eel ja vaheajal said külalised nautida peakokk Jürgen Lipu koostatud menüüst hõrke roogi.

Foto: Tiit Mõtus

Järgmine etendus toimub Viru Cafe Lyonis koos improteatriga IMPEERIUM juba 19. veebruaril kell 20.00, kui lavale astub armastatud näitleja Indrek Ojari.

Teatrielamuse hind koos toiduga on 25.- eurot ja laudu saab broneerida: viru@cafelyon.ee või 622 9297. www.cafelyon.ee

Vaata pilte mõnusast õhtupoolikust koos Saara Kadakuga!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles