Hispaania uus tõsielusari piilub kloostriellu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Hispaanias hakati tegema uut tõsielusarja, mis erineb seniolenutest märgatavalt, sest tegevus toimub katoliku kloostris.

Produktsioonifirma Mediaset Spain produtsentide sõnul annab sari «Tahan saada nunnaks» võimaluse piiluda tundmatusse ja varjatud maailma, edastab BBC.

Sarjas jälgitakse viie noore naise nunnaks pürgimist, sellega kaasnevaid raskusi ja kloostrielu.

Naistest, kes enda sõnul ei soovi enam tavaelu elada, vaid tunnevad tõmmet kloostri poole, saavad noviitsid kloostrites, mis asuvad Madridis, Granadas ja Alicantes.

Sarjas jälgitakse nunnaks pürgijate elu ja tegevust kuue nädala jooksul. Neid õpetavad nunnad, kellega koos nad käivad orbusid ja hüljatud lapsi abistamas, õpivad tundma 500 aasta vanuse ordu ajalugu ja reegleid, kuid töötavad misjonäridena ka Boliivia džunglis.

Produtsent Mariano Blanco teatel on tegemist tõsieluseriaaliga, mille teemalist varem tehtud ei ole. See meenutavat mõnevõrra Suure Venna tõsielusaateid, kuna ka kloostri puhul on tegemist kinnise keskkonnaga, kus inimsuhted võivad vahel väga teravaks muutuda.

Nunni on ka varem tõsielusarjas nähtud, sest 2014. aastal võitis Itaalias laulusaate õde Cristina Scuccia, kes andis välja singli «Like A Virgin».

2015. aastal aga osales Mehhikos õde Florinda Ruiz sealses populaarses kokasaates Master Chef.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles