Kuula: Eesti Muusikaauhindade Aasta Alternatiiv/Indiealbumi kategooria nominent Leslie Da Bass avaldas uue singli

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leslie Da Bass
Leslie Da Bass Foto: promo

Käesoleva aasta Eesti Muusikaauhindade Aasta Alternatiiv/Indiealbumi kategooria nominent Leslie Da Bass avaldas uue singli «Ladvaõun Michelle»

«Ladvaõun Michelle» tuleb esitusele sel neljapäeval Nordea Kontserdimajas toimuval Eesti Muusikaauhindade galal.

Uus singel pärineb Leslie Da Bassi kauamängivalt «Direktor», mis ilmus möödunud aasta oktoobris. Singli live videoesitlus toimub 28. jaanuaril Eesti Muusikaauhindade galal otseülekandena. Video produtsendid lubavad sealjuures valmistada televaatajatele meeldivalt segase üllatuse. 

Foto: Meisi Volt

Ühtlasi on Leslie Da Bass taaskord Eesti Muusikaauhindade nominent - olles varasemalt mitmekordselt pärjatud Eesti Aasta Elektroonikaartist ning parima pop-plaadi, hittloo ja uustulija tiitli võitja.

«Ladvaõun Michelle» on pärast albumi ilmumist võitnud Leslie Da Bassi fännide südamed, nimetatuna albumi üheks parimaks rajaks ja murdnud ka Raadio 2 A listi ehk enim mängitavate lugude staatusesse. Samuti on kuulda, et lugu on saamas Eesti Michelle'ide hümniks.

Kuula Leslie Da Bassi uut lugu SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles