Seinabo Sey Raadio 2-le: see on huvitav, et lugu «Younger» mind veel ära ei ole tüüdanud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
CAPTION CORRECTION Swedish artist Seinabo Sey performs at Tavastia club in Helsinki, April 14th 2015. STR / LEHTIKUVA / Roni Rekomaa *** FINLAND OUT. NO THIRD PARTY SALES. ***
CAPTION CORRECTION Swedish artist Seinabo Sey performs at Tavastia club in Helsinki, April 14th 2015. STR / LEHTIKUVA / Roni Rekomaa *** FINLAND OUT. NO THIRD PARTY SALES. *** Foto: Roni Rekomaa/Lehtikuva

Helle Rudi käis EBBA Euroopa piire ületavate artistide auhinnagalal, kus tegi intervjuu Rootsi artist Seinabo Sey'ga, kellega nad rääkisid nii loomingust kui ka elust.

«EBBA auhinna nimi on huvitav - ma arvan, et see tähendab, et sinu muusika jõuab ka sinu kodumaast kaugemale. Tegelikult on aga sellist preemiat väga tore saada,» ütles Seinaboy Sey, et see oligi täpselt tema eesmärk. 

 Loost «Younger» ta ära ei ole veel tüdinud. «See on huvitav, et see lugu mind ära ei tüüta, sest tavaliselt enamik lood väsitavad mind väga kiiresti ära. Sellel lool on eriline koht minu südames, sest tänu sellele loole ma seda kõike praegu teha saan.»

Kuula täispikka inervjuud maailmakuulsa Seinaboy Sey'ga SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles