Eksnaine: David Bowie üritas mind paljaste kätega tappa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angie Bowie ja David Bowie 1974. aastal
Angie Bowie ja David Bowie 1974. aastal Foto: SCANPIX

David Bowie eksabikaasa Angie Bowie väidab, et legendaarne laulja üritas teda kord paljaste kätega tappa.

66-aastane modell, kes oli Bowiega abielus aastatel 1970 kuni 1980, meenutas ajalehes The Sun, kuidas narkouimas mees talle kallale tuli. 

Davidit olevat ärritanud see, et Angie vihastas tema assistendi ja armukese Corinne Schwabi peale.

«See oli kohutav. Viibisime majas, mille Corinne oli meile Los Angelesse leidnud. David oli pilves. Küsitlesin Corinne'i üsna teravalt selle kohta, kui palju pagasit oli ta pakkinud Jamaica reisi jaoks, kuhu David pidi salvestama minema. Corinne nähvas mulle vastu, millele mina käratasin: «Kuidas sa julged minuga niimoodi rääkida!»,» meenutas Angie.

«David tormas seepeale üle toa, haaras mul kõrist ja hakkas pigistama. Ta oli pimedas raevus ja karjus minu peale. Ta kägistas mind ja mul tekkis paanika,» rääkis Angie.

Angie sõnul kartis ta tõsiselt oma elu pärast ja intsident lõppes alles siis, kui Corinne vahele segas.

«Mul oli tunne, et ta ei kavatse kägistamist lõpetada. Corinne tiris ta eemale ja päästis mind. Nii et on täiesti võimalik, et võlgnen talle oma elu. See, et ta mu elu päästis, pidi talle hiljem kindlasti närvidele käima,» seletas Angie. «Ma olen kindel, et Corinne oleks parema meelega lasknud mu surnuks kägistada, kuid ta teadis, et ta peaks hiljem tagajärgedega tegelema.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles