Jaan Tätte juunior: mida paremini mängin parmupilli, seda parem olen armastamises

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Tätte juunior ehk Meisterjaan
Jaan Tätte juunior ehk Meisterjaan Foto: Liis Treimann

Meisterjaan ehk Jaan Tätte juunior rääkis ETV2 saates «Eesti TOP 7», et tal on teooria, et mida paremini mängib ta parmupilli, seda parem on ta ka armastamises.

«Seda on raske täiesti lahti seletada, aga on palju tõendeid, näiteks Kagu-Aasia hõimude hulgas, kus oli noortevaheline suhtlemine tabu all. Siis kasutati parmupilli selle jaoks, et vastassugupoolega sidet luua, kuna see ületas rääkimise tabu,» vahendab portaal Menu kuulsa muusiku sõnu.

Jaan Tätte juuniori sõnul on paljudes kohtades maailmas parmupill tuntud kui kurameerimisvahend, aga ta ise on, vihjates abikaasa Simonale, magistrikraadi armastuse kunstis juba omandanud.

Foto: Meisterjaan

Meisterjaan pääses ka Eesti laul 2016 poolfinaali looga «Parmupillihullus»: «Mina muidugi arvan, et mu lugu võiks sobida sinna, Eurovisioonile või kuhu iganes, aga ma olen üllatunud, et keegi teine ka veel niimoodi arvab,» tunnistas staar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles