Alari Kivisaar hakkas blogi pidama ja saab juba esimese postituse põhjal kriitikat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alari Kivisaar rahaga
Alari Kivisaar rahaga Foto: TV3

Terve tänavuse aasta on staarärataja Alari Kivisaar hoidnud «Hommikuprogrammi» kuulajaid justkui lõa otsas ja rääkinud, et hakkas blogima ja peagi jõuab kõik avalikkuse ette.

Päevast-päeva, nädalast-nädalasse on Alari blogimine raadioeetrist läbi käinud. Mees on tunnistanud, et on pigem rääkija kui kirjutaja, ent annab blogile veel viimast lihvi ja hiljemalt järgmiseks esmaspäevaks on see valmis.

Täna hommikul rõõmustas ta kuulajaid – blogi on valmis külalisi vastu võtma. Mees postitas lingi oma Facebooki ja ilmselt oli korraks isegi blogi maas, sest kõik tahtsid kaeda, mida kuulus raadiohääl siis rahvaga jagab.

Foto: TV3

Meile kirjutaski murelik raadiokuulaja, et Alari on inimesi petnud – blogis on ainult üks mõttetu postitus ja seegi reklaami täis.

«Alari kirjutab ainult soovitatud asjadest, see on ju täielik reklaam, pealgi pole pooli asju Eestis saada ja on hirmkallid, mida ta ärpleb oma rahaga?»

Tõesti, Kivisaare esimene postitus räägib eelmise aasta kümnest parimast tootest, mis teda kuidagi liigutasid, nende seas on mitu tema hobi – fotograafiaga, seotud asja. Näiteks LEICA kaamera, mille hinnaks on 4000 eurot. Lisaks on mees ära märkinud maailma kõige mugavamad jalanõud, mis ta endale Dubaist soetas ja mida Eestis saada ei ole. Odavamatest asjadest on väljatoodud tuunikala konserv tšilliga ja Vana Tallinna glögi.

Viska pilk blogile peale SIIN ja anna teada, kuidas meeldib. Mida ootaksid sina Alari Kivisaare blogist?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles