Twitteris otsitakse Lionel Messi tulihingelist fänni

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: twitter

Sotsiaalmeediasse jõudsid pildid, millel on näha kilekotist valmistatud Argentina jalgpallikoondise särki meenutavat objekti poisi seljas.

Sinivalgetriibulisel «särgil» on nimi Messi ja number kümme ehk otsene viide argentiinlasest jalgpallistaarile Lionel Messile, edastab BBC.

Nüüd otsitakse Twitteris, kes on see Lionel Messi tulihingeline fänn, kes tegi kilekotist «särgi». Kinnitamata andmetel elab see poiss Iraagis Dohukis.

«Loodame, et leiame selle poisi, sest selline on tõeline jalgpallifänn. Oletatavalt on ta sõjakaoses olevas Iraagis,» teatas üks Twitteri kasutaja.

Teistel andmetel elab Messi fänn Iraagis kurdide piirkonnas. Väidetavalt liitus Messi ise poisi otsingutega, et saaks talle anda tõelise Argentina koondise särgi.

Otsingud on käimas, kuid seni ei ole Messi suurima fänni tegelikku asukohta veel leitud.

Oletatakse, et pildilt paistva maastiku järgi on tegemist Iraagiga ja kurdide alaga. 13. jaanuaril kui poisi pilt hakkas sotsiaalmeedias levima, oli selle juures tekst: «Kurdistani Messi» ja «Messi Iraagis Duhokis».

Pildid pannu paljastas hiljem, et ta elab Rootsis, kuid ta vanemad on pärit Iraagist Duhokist ja selle tõttu pani ta piltide juurde selle kohanime.

Twitteris uuriti, kas vastab tõele väide, et Lionel Messi soovib poisile õige särgi saata. Üks Messi fännidest kinnitas seda, kuid Messi ise ei ole sel teemal sõna võtnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles