Armastasid 2000ndaid? Sel nädalavahetusel on võimalus pidutseda nagu vanasti!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pidu I LOVED THE 00’s kutsub PAIsse
Pidu I LOVED THE 00’s kutsub PAIsse Foto: promo

Mäletad seda aega, kui pidid endalt alatihti küsima: kui mitu trukki pead Adidase dresside säärtel lahti jätma? Mida kritseldada oma seljakotile, et see võimalikult lahe välja näeks? Mitme joonega nokamüts on siis see originaal? Täpselt! Need olid 2000ndad ehk siis mõnus millenniumi ajastu.

Sellel laupäeval tuuakse klubirestoranis PAI antud ajastu tagasi läbi hittide, mis on meid kõiki puudutanud. See on pidu sellest ajast, kui Stan tuli Kazaast, paneelmajad said uhked pakettaknad ning euroremont oli staatuse sümbol. Filtris oli eriti hot saatejuht. See mütsiga püss. Koolis oli kõige õigem vahetusjalats must Nike'i plätu ning Winampis (ikka uhke skinniga) vahetusid Darude, Gigi d'Agostino ja Avril Lavigne. Ja no muidugi ei saa unustada, et Shaggy Ingel oli esimene polühelin, mida sai mõõduka tasu eest tellida...

Kõige mahlasemat nostalgiat selekteerivad dj-d BEATS WITH BENEFITS ja FRNK

Üritus Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles