Tõsielu Bruce Willis? Norrakas peatas aluspükste väel olles autovarga

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Norras näitas üks mees, et ta ei jää «Visa hinge» filmide staarile Bruce Willisele alla, kuna suutis poolpaljalt ja eluohtlikus olukorras olles peatada autovarga.

Lõuna-Norras Randesundis elav mees ärkas teisipäeva öösel selle peale, et kuulis talle kuuluva auto käivitamist, edastab iltasanomat.fi.

Mees jooksis aluspükste väel õue, haaras autoukse käepidemest ja tõmbas end masina katusele. Mees hoidis end tugevalt katusel kinni, varas aga püüdis autoomanikku maha raputada, kihutades aegajalt kuni 90 kilomeetrit tunnis.

Norrakal õnnestus oma auto tagaakna klaas jalaga katki lüüa, ta pääses vargani, auto kaotas juhitavuse ja sõitis sillapiirdesse. Norrakas lõi varga uimaseks ja kutsus politsei.

«Arvan, et see oli võrdne Bruse Willise filmiolukorraga,» kommenteeris Randesundi politseijuht Jan Nesland viitega «Visa hinge» filmidele.

Norrakas oli peaagu alasti miinus 17 kraadi juures, kui ta oma autot päästis. Ta sa natuke vigastada ja külmetuse.

Autovaras aga osutus Norra politsei «vanaks tuttavaks».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles