Pliiats rinna all: niimoodi tõestavad hiinlannad oma naiselikkust!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Weibo

Hiina sotsiaalmeedias levib uus trend, mille kaudu naised eputavad oma lopsakate kehavormidega.

Hiinlannad postitavad endast pilte, millel nad hoiavad rinna all kinni pliiatsit, vahendab Daily Mail.

Mõned innukad osalejad tahavad teisi üle trumbata ja topivad rinna alla suurema eseme, näiteks meigipintsli või joogipudeli.

Trendival teemal oli artikli kirjutamise ajal 1,24 miljonit vaatamist ning tuhandeid osalejaid. Esimene postitus tehti 6. jaanuaril Twitterile sarnanevas suhtlusvõrgustikus Weibo, mille märksõnaks oli hiina keeles «pliiats rinna all». Teised märksõnad on näiteks «jumalanna uus standard» ja «ainult tõelised naised suudavad seda».

Trendil on loomulikult ka hulgaliselt kriitikuid. «Kui ma seda teha ei saa, kas see tähendab, et ma polegi naine?» küsib üks.

Hiinas on viimasel ajal tekkinud mitmeid veidraid trende. Ühel hetkel hakkasid naised postitama pilte, millel nad kandsid figuuri testimise nimel rangluul münte - mida rohkem münte suudad nii hoida, seda parem figuur sul on. Mullu suvel levis hoogsalt «nabatest», mis pidi samuti figuuri ilu näitama. Naised postitasid siis selfie'sid, näidates, et nad suudavad kätt selja tagant väänates oma naba puudutada.

Pilte pliiatsitrendist näed Daily Mailis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles