Galerii: Le Grande Spektaakel tõi lavale dramaatilise Ooperifantoomi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teatraalne üritustesari üllatas taas! Le Grande Spektaakel toimus reedel, 15. jaanuaril lounge Déjà Vu’s, kus toimus suurejooneline vaatemäng, mis tõi lounge'i lavale maailmakuulsa Ooperifantoomi! Kõiki külalisi lummas enneolematu show kurvast ja keerulisest Ooperifantoomi elust.

Reedel, 15.jaanuaril üllatas Le Grande Spektaakel Ooperifantoomiga, kes on üksik ja õnnetu mees ja kummitab ühes suures ooperimajas, mängides öösel orelit ning lõpuks armudes kaunisse lauljannasse. 

Foto: Jaanar Nikker

«Ooperifantoom» on üks tuntumaid oopereid üle maailma, suursugune ning dramaatiline lugu on endasse haaranud iga vaataja! See juhtus ka sel reedel, kui laval oli selleks ööks loodud spetsiaalne Ooperifantoomi show-programm! 

Foto: Jaanar Nikker

Lounge Déjà Vu ootab endale külla ka sel nädalavahetusel, sest reedel toimub mõnus live-kontsert nimega Magnum esitleb! Esineb kaunis ja andekas Marilin Kongo. Rohkem infot peo kohta leiab Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles