Täna «Radaris»: Naised süüdistavad kosmeetikafirmat manipuleerimises, asjaga on seotud ka Tiina Jantson

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Invidia Agentuuri glamuurne avapidu.
Tiina Jantson
Invidia Agentuuri glamuurne avapidu. Tiina Jantson Foto: Tiit Mõtus

«Nii, mis siin nina peal siis on? Siin on nüüd katkiläinud kapillaarid kõik, mille ümber on põletik! See on kõige ehtsam kuperoosa!»  nii kirjeldab DeSheli kosmeetikasalongi kosmeetik Tiina Jantson 33-aastasele kliendile tema nina. Seejuures pole pealtnäha ninal midagi viga. See on osav nõks kliendi meelitamiseks, et ta soetaks endale ülikalli DeSheli kreemikohvri.

Viimasel ajal on Tarbijakaitseametisse pöördunud mitmed naised, kes kaebavad DeSheli peale. Lühidalt kokku võttes on inimesed nördinud, et alatute müügivõtetega on neid meelitatud ostma kreemikohvrit, mille hind on ligi 1500 eurot.

«Enne veel kui ma kosmeetikatooli istusin, olin ma emotsionaalselt viidud sellisele tasemele, et minu peas trummeldas ainult üks mõte - minu näo seisukord on nii halb, et siin ei ole enam mitte midagi teha. Ainult üks asi võibki aidata veel,» kirjeldab kõrgharidusega 50-aastane naine, kes DeSheli võrku langes.

Radar saatis omalt poolt katseisiku DeSheli salongi protseduurile. Ta kandis kaasas salakaamerat, mis salvestas kogu katseisiku ja Tiina Jantsoni vahelise vestluse. “Kui ma ütlesin, et mul on nina peal täpp, siis pool meie vestlust käis selle nina ümber,” kirjeldab Deisi Helemäe-Sarv katseprotseduuri. Kokkuvõttes teatas Tiina Jantson Deisile, et tegemist on põletiku ja kuperoosaga.  

Pikantseks teeb asja see, et kosmeetiline hoolitsus tehakse esialgu vaid poolele näole, misjärel soovitatakse aktiivselt kliendile, et ta soetaks endale ligi 1500 eurot maksva kohvri. Alles seejärel hakatakse pihta teise näo poole hoolitsusega.

Radar toob televaatajateni DeSheli kosmeetikasalongis toimuva, kuid paraku ei luba Tiina Jantsoni advokaat salakaamera materjali avalikkusele esitleda.

Radar on eetris täna õhtul kell 20.30 Kanal 2-s.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles