Modellisaate peatoimetaja lajatab vastu: Ženja Fokin ja autokalendri pildistamise stilist Anatoli Ein on kõvad konkurendid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Goldtime tähistas glamuurse peoga Armani 40.aastat moemaailmas. Zenja Fokin ja tema 12 aastat tagasi tehtud investeering Armani käekella.
Goldtime tähistas glamuurse peoga Armani 40.aastat moemaailmas. Zenja Fokin ja tema 12 aastat tagasi tehtud investeering Armani käekella. Foto: Erlend Štaub

Täna pani tasakesi podiseva moemaailma keema kuulsa stilisti Ženja Fokini kriitika saate «Eesti tippmodell» suunas, kui staar kritiseeris modellide seeriat autodega. «Eesti tippmodelli» peatoimetaja Katrin Pauts aga ei jää võlgu ja süüdistab kõiges stilistide vahelist konkurentsi.

«Fokini sõnavaling iseloomustab, millised intriigid ja kui kõva konkurents pulbitsevad tillukeses Eesti moetiigis,» teab Pauts Elu24-le kuulsa stilisti kriitikat kommenteerida.

Foto: Aivo Kallas

«Minu andmetel on Ženja Fokin ning tema kriitikatule alla sattunud Amservi autokalendri pildistamise stilist Anatoli Ein kõvad konkurendid, võib-olla Ženjal lihtsalt miski kripeldab? Kuuldavasti on Anatoli temalt kõvasti turgu üle löönud ja on ka kindlasti juba vähemalt sama särav meediastaar,» lajatab modellisaate tegija vastu.

Foto: Максим Тооме

«Aga nagu öeldakse - väikesed kajakad kisavad, kuid suur laev ehk meie saade liigub ikka omasoodu edasi,» paneb Pauts asja paika.

Foto: Aivo Kallas

Eks jääme ootama uut saadet ja uut skandaali moemaailmas!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles