Mine juubelikontserdile: Punklegend JMKE tähistab 30. sünnipäeva

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
JMKE koosseis täna: vasakult Reimo Va (bass), Tirts (taustalaul), Promille Promille (laul), Andres Aru (trummid), ees Villu (laul ja kitarr).
JMKE koosseis täna: vasakult Reimo Va (bass), Tirts (taustalaul), Promille Promille (laul), Andres Aru (trummid), ees Villu (laul ja kitarr). Foto: JMKE

23. jaanuaril tähistab Tallinnas, Rock Cafes kolmanda aastakümne täitumist korraliku peoga legendaarne punkbänd J.M.K.E.

Bändi karismaatilise liidri Villu Tamme arvates on nii pikk tegutsemine tänase päevani teatavas mõttes arusaamatus, aga J.M.K.E. värvikas ajalugu kõneleb teist keelt. Terve rida plaate täis Eesti punkkultuurile hümnidena kõlavaid lugusid ja arvestatav tuntus piiri taga on reaalsus. Õhtumaa viimaseid tunde aitavad juubilaril mööda saata kauaaegne sõprusbänd Psychoterror, endiste bändikaaslaste taasloodud projekt Hot Kommunist, juba tuntust rebiv Tartu hardcore-punk kollektiiv SS Robot ja ajalooline Soome hardcore-punk legend Rattus, mille kiiluveest on tõusnud bände Rytmihäiriöst Sepulturani.

Lisaks hetkekoosseisule astuvad juubilariga koos lavale J.M.K.E. endised liikmed alates aastast 1986.

Uksed juubelipeole avatakse kell 19.00. Lisainfo Facebookist!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles