Margus Vaher peab suheteteemalist vestlusõhtut: see on minu viis anda maailmale tagasi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avoid Dave ja I Wear* Experiment andsid ühise kontserdi Rock Cafes, Margus Vaher
Avoid Dave ja I Wear* Experiment andsid ühise kontserdi Rock Cafes, Margus Vaher Foto: Marianne Ubaleht

Laulja Margus Vaher rääkis Postimehe nädalalõpu lisale Arter suhetest ning oma elukogemustest.

Margus Vaher ning tema kauaaegne sõbranna Kadri Luik veavad suheteteemalist vestlusõhtut «Mis tegelikult loeb?», kus nad publikule räägivad oma suhetest, elukogemustest ja seksist ning arutlevad ammu välja ütlemata küsimuste üle.

Margus Vaher ei tegele ainult ühe, vaid kahe maailmaparandusliku projektiga: üks neist ongi suhete vestlusõhtu ja teine koolinoortele mõeldud «Ei kiusamisele». «Nii räägimegi oma õhtutel muu hulgas sellest, kuidas luua unistuste suhe ja mis on eduka kohtingu retsept. Magamistoa saladustest ka,» paljastab laulja ja lisab: «See on minu viis anda maailmale tagasi.»

Piret Kooli kirjeldab artiklis vestlusõhtut: «Vestlusõhtu kestab kolm tundi ja kolm jutuosa vahelduvad muusikaga. Teemad aga... Muu hulgas arutatakse, kuidas luua täisväärtuslik suhe, ning õhtu lõpuks küsivad Luik ja Vaher publikult otse: mida te voodis teete, ja kui teete, kas siis olete «reha», «kana» või «tolmuimeja»?»

Loe artikli täisteksti Arterist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles