Video: uus saate «Weekender» toob ekraanile muusikamaailma uudised ja Weekendi telgitagused

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Weekend Festivali järelfilmi esilinastus Coca-Cola Plazas 07.12.2015, Cartoon
Weekend Festivali järelfilmi esilinastus Coca-Cola Plazas 07.12.2015, Cartoon Foto: Viktor Burkivski

Alates sellest pühapäevast on TV6 ekraanil uus muusikasaade «Weekender», mis toob koos saatejuht Kert Klausiga vaatajani muusikamaailma tähtsaimad uudised ning paljastab muuhulgas ka selle aastase Weekend festivali telgitaguseid!

«Weekender» on iganädalaseks orientiiriks tänapäeva meeletult kirevas popmuusikamaailmas. Uhiuus muusikasaade toob vaatajateni muusikauudised, uued kuumad laulud, intervjuud nii Eesti popartistidega kui ka välismaiste tipptegijatega.

Foto: TV6

«Weekenderi» esimeses saates selgitavad muusikaasjatundjad, miks elektrooniline tantsumuusika teeb nii Eestis kui maailmas võidukäiku ja miks meelitavad maailmas ülipopulaarsed elektroonilise tantsumuusika festivalid kohale mitmekümnetuhande pealisi masse. Saates saavad sõna möödunud suvel Pärnu rannas suurfestivalil esinenud välismaised ja ka kohalikud DJ-d. Millest siis ikkagi jäid ilma need, kes festivalil ei käinud?

Saates tehakse ka põgus tagasivaade möödunud muusika-aastale. Eesti artistidest kiireima tähelennu tegi möödunud aastal kahtlemata elektroonilise tantsumuusikatrio Cartoon. Uuritakse, miks teevad noormehed laule erinevate solistidega ning kuidas kommenteerivad poistega koostööd Kristel Aaslaid ja Daniel Levi. Sõna saavad teiste hulgas Karl-Erik Taukar, Elina Born ja Stig Rästa.

Foto: promo

Värvikas muusikasaade «Weekender» on TV6 eetris pühapäeval kell 18.00 ning lisaks telesaatele kuuleb igal kolmapäeval kell 20.00 raadios Sky Plus erisaadet «Weekender FM».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles