Nastja andis Evelina uuele soengule hävitava hinnangu: tal on nagu boršipott peas!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti tippmodelli kuues saade
Eesti tippmodelli kuues saade Foto: Kanal 2

Saate «Eesti tippmodell» kuuendas osas jõudis kätte iga hooaja oodatuim ja kardetuim päev - modellihakatised viidi juuksurisalongi, kus käärid ja värvituubid juba ootamas. 

Nagu iga kord, algas paanika veel enne, kui juuksur oli esimese salgu pihku haaranud. Seekord oli selleks ka eriti suur põhjus, sest muutumine toimus kaetud peeglite ees! Mitte ükski modell ei näinud end uuesti enne, kui soeng on juba valmis. 

Foto: Kanal 2

Ärevus kerkis lakke naiste hulgas, näiteks tundus Nastjale, et tema juuksed lõigatakse liiga lühikeseks. Lõpuks nägi ta aga enda kergenduseks, et temaga on kõik korras, aga see-eest vihavaenlane Evelina nägevat nüüd välja, nagu oleks talle potitäis boršši pähe valatud. 

Kõige haledam hala ei vallandunudki seekord naisterahva huulilt, vaid hoopis Rait oli see, kes oli oma soengumuutuse pärast äärmiselt rahulolematu ja vajas neidude lohutust (oma uuelt silmarõõmult Helenalt ta seda ka sai).

Foto: Kanal 2

Raidile ei meeldinud, et tema juuksed senisest palju heledamaks blondeeriti ning edaspidi tõmbab ta modellimajast väljudes kapuutsi silmini, seda vaatamata palavale suveilmale... Konkurentide meelest pingutas Rait oma reaktsiooniga kõvasti üle ja muutus polevat üldse sellist draamat väärt.

Foto: Kanal 2

Kuigi uute soengutega kohanemine võtab alati aega, ootas järgmisel hommikul juba uus šokk. Modellid viidi Amservi autosalongi, kuhu oli saabunud välismaine režissöör, et teha üks autoreklaam. Režissöör asuski hoogsalt seletama, mida ta modellidelt ootab ning jutt kujunes ehmatavalt lühikeseks - ilmselt oli osa infost «tõlkes kaduma läinud», sest miks muidu eeldas välismaa mees, et saates osalejad on juba kogenud modellid?

Foto: Kanal 2

Kui esimeste harjutuste käigus selgus, et tegemist on roheliste algajatega, läks režissöör endast välja. Modellid olid šokeeritud, sest külaline käis midagi kurjalt seletamas saate taustatiimile. Seejärel tormas režissöör müügisaalist välja, saatetiimi liikmed talle närviliselt järele jooksmas. Modellid jälgisid toimuvat kahvatute nägudega, sest aimasid, et on midagi valesti teinud. 

Foto: Kanal 2

Lõpuks tuli Mari-Liis ja ütles väriseva häälega, et väliskülaline lahkus äsja, sest modellide võhiklikkus olnud talle liiga suureks šokiks. Kuid siis, oh üllatust, selgus, et hirmutav vaatepilt oli tegelikult peenelt lavastatud spektaakel ja järsku oli Mari-Liisi nägu laia naeru täis. Ta selgitas, et jõhkardist «režissöör» ei olnud keegi muu kui näitleja Steve Vanoni.

Foto: Kanal 2

Järele mõeldes meenus ka mõnele modellile, et on erilise välimuse ja häälega Steve'i varem telereklaamides näinud. Mari-Liisi sõnul oli kogetu modellidele heaks õppetunniks ja ka väljakutseks, sest moemaailmas tuleb ette koostööd vägagi temperamentsete tüüpidega ning modell peab suutma igas olukorrras professionaalselt käituda.

Foto: Kanal 2

Tõeline töö oli aga Toyota tellitud fotosessioon Amservi kalendri jaoks, mille viis läbi Aivo Kallas. Modelle pildistati  Toyota mudelitega, millel on igaühel oma iseloom.

Taas märkasid teised, et Alice on võistlusest väsinud, sest kui konkurendid tööks valmistudes harjutasid, keris Alice end diivanil kerra ja lasi silma looja.

Foto: Kanal 2

Pärast fotosessiooni selgus, et Raidi sünnipäeva puhul ei saada kohtunikud seekord kedagi koju. Kohtunikud manitsesid Raiti edaspidi enesekindlam olema ja andsid talle sünnipäevakingiks ka väikese avansi - lõpuks ometi pääses Rait aardekambrisse ja sai endale valida käekella, mida oli juba ammu ihaldanud.

Foto: Kanal 2
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles