Galerii: BAILE-bon SPECIAL BonBonis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

19. novembril toimus klubis BonBon  Tallinna kuues Rahvusvahelise Salsafestival.


Music Factory ,SOL-i ja Tallinna kuuendal Rahvusvahelise Salsafestivali esitlusel toimus möödunud reedel 19. novembril eriti energiline üritus BAILE-bon SPECIAL.

Üritus viidi läbi ööklubis BonBon ning kohvik-restoranis Spirit, mis tõi seekord kokku esinejaid ja külalisi üle kogu maailma: Prantsusmaa, Inglismaa, Belgia (Brüssel), Serbia, Poola, Kanada, Mehhiko, Soome, Rootsi, Leedu, Läti ja Eesti.

Tegemist oli peoga, kus ei ole kunagi tähtis, kas rahvas oskab enne seda tantsida salsat või mitte. Sel ööl õpetasid rahvusvaheliselt tunnustatud ja kogemustega õpetajad selgeks Salsa Cubana, Salsa LA Style, PuertoRican, Mambo, Chacha, Bachata, Reggaeton, Zouk, Kizomba, Kuduro põhisammud!

Kõige kaasakiskuvamad latiinorütmid DJ-puldist tõi pidulisteni resident DJ Sonic ning kaasa aitasid  DJ Weedska, DJ Nemanja, DJ Mark-Anthony, DJ Steeve, DJ Late, DJ Marko, DJ Rain.

Kiika mahukat pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles