Prints Harry ei tohi magada kallima ühiselamutoas

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Harry ja tema tüdruksõber Chelsy Davy
Prints Harry ja tema tüdruksõber Chelsy Davy Foto: AFP / Scanpix

Briti prints Harry turvateenistus keelas printsil tema kallima Chelsy Davy ühiselamutoas magada.

Lõuna-Aafrika Vabariigist pärit Davy alustas õpinguid Leedsi ülikoolis ja prints on tema elukohas sage külaline, kirjutab The Sun.

Printsi turvateenistus käskis siniverelisel kallimal külas oleku ajaks endale ööseks hotellituba võtta.

«Leedsi ülikooli üliõpilaste jaoks mõeldud ühiselamu pole prints Harry jaoks turvaline. Ta võib seda külastada, kuid mitte seal öösel viibida,» sõnas printsi turvalisuse eest vastutav isik.

Allikas lisas, et printsi turvalisusele võib ohuks olla ka see, et lisaks Chelsy Davyle elab temaga samas üliõpilaskorteris veel kolm üliõpilast.

Turvateenistus kontrollib enne prints Harry külakäiku oma kallima juurde naise elupaiga alati üle. Turvaekspertide sõnul pole neil aega ega ressursse, jälgimaks pidevalt Chelsy Davy lähikonda kuuluvate isikute tulemisi ja minemisi.

«Kuna me ei saa pidevalt neid jälgida, siis võib prints Harry elu Chelsy Davy juures ööbides ohus olla,» ütles üks turvaekspertidest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles