Galerii! Avati fotokunstnike rühmituse F8 teine ühisnäitus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile, 14. jaanuaril, mil külmakraadid hakkasid taas allapoole vajuma, kogunes hulk fotohuvilisi Pärnu Linnagalerii kunstnike majja, kus sai avatud fotograafide rühmituse F8 järjekorranumbrilt teine näitus.

F8 on sotsiaalne kooslus ja sõpruskond suvepealinna fotograafidest, kelle tegevusaladeks on fotograafia, kunst ning ka muud loomingulised väljundid. F8 on koos käinud alates möödunud aasta kevadest.

Tuntud Pärnu pildimeistrite kooslus on võtnud eesmärgiks elavdada kuurortlinna fotokunsti maastikku, koondada häid autoreid ühistegevuseks ning üheskoos tõsta nii enda liikmete kui ka Pärnu foto üldist kunstilist taset. Senise kooskäimise esimeseks viljaks on Pärnu fotoalbum. F8 tööd said esmakordselt vaatajaskonna ette toodud Tallinnas Parikaste Majas oktoobris fotokuu ajal, esmanäituse F8/1 raames.

Käesolev näitus on F8 teine ühisnäitus, millega tutvustatakse autorite eriilmelist nägemust fotokunstist – olgu see kontseptuaalne, dokumentaalse varjundiga või abstraktne.

Näitusel F8/2 (14.01-31.01) astuvad üles Pärnu fotokunstnikud: Marko Toomast, Danel Rinaldo, Aiki Järviste, Janno Bergmann, Haide Rannakivi, Andres Adamson ja Indrek Aija.

Vaata galeriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles