Ieva Ilves: kinnitan, käsi südamel, et minu tütar ei ole presidendi laps

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ieva Ilves käis külas «Kahekõnes».
Ieva Ilves käis külas «Kahekõnes». Foto: Ülo Josing / ERR

Eesti uus esileedi Ieva Ilves andis oma esimese intervjuu pärast abiellumist ETV saatele «Kahekõne», kus ta lükkas ümber kõlakad, justkui oleks tema teise lapse isa president Toomas Hendrik Ilves.

«Mida ütlete, kui nad küsivad teilt teie laste kohta?» küsis saatejuht Indrek Treufeldt.

«Ma ei tunne end mugavalt oma lastest rääkides. Nad tulevad mu minevikust ja on mu eelmiste kaaslaste lapsed samuti. Ma tahaks neid sellest suurest avalikust tähelepanust eemal hoida. Aga ma tean, et inimesed küsivad ja mind ei üllata, et teie küsisite. Ma tean, et eelkõige on siin küsimuseks olnud minu tütar,» ütleb Ieva ja ta ilme on tõsine. Ta teeb pausi.

«Mul on sellest raske rääkida. Ta on minu eelmisest suhtest, mis lõppes kahjuks väga kurvalt.»  

«Ma arvan, et kõigil on selliseid kogemusi, kui kaotad kellegi, keda sa armastad või kellega oled väga lähedane. Ma ei tea, kui kerge on üldse kellelgi sellest rääkida, eriti avalikult. Mul on ka oma lähedaste sõpradega sellest raske rääkida.»

«Kuna ma tean, et see küsimus on olnud õhus ja on väga oluline, mõtlesin ma sellele ja tahan öelda siin teile ja siinsele rahvale, et ma võin panna käe südamele ja öelda, et minu tütar ei ole presidendi laps. Ta on minu tütar endisest suhtest ja kahjuks see inimene ei saa teda enam kaitsta, sest teda ei ole enam meie seas.»

«Mul on sellest väga raske sellest rääkida ja loodan, et inimesed austavad seda ja mu laste privaatsust.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles