Kõrv peale! Zen avaldas räpiloo Tartu parkide toetuseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Videokunstnik, fotograaf ja muusik Zen
Videokunstnik, fotograaf ja muusik Zen Foto: Erakogu

Videokunstnik ja muusika loomisega tegelev Zen koosseisust La Kotka Nostra avaldas räpploo väärtuslike Tartu parkide toetuseks.

«Enamus indiviide meie Eestis on kuulnud või on kursis sellega, et Tartus tahetakse maha võtta 3 põhilist parki, mis annab nii silmailu, suvel mõnusaid istumiskohti ning mis kõige olulisem - hapniku Tartu kesklinnale,» kirjutas räpploo autor Zen Elu24-le. 

«Üsna kahetsusväärne on tõdeda, et need tahetakse eemaldada mingisuguste mõttetute betoonplokkide pärast, mida niigi terve linn täis on ehitatud. Tundub, et inimesed ei ole endale päriselt jõudnud lahti seletada, mida see tegeikult tähendab, kui eemaldada linnast 3 võtmetähendusega parki.»

Lugu on muusiku sõnul kirjutatud selle jaoks, et inimesed mõistaksid looduse olulisust, et me ei paneks oma raha ja ahnust loodusest ette: «Ilma puudeta me ei hinga varsti, meie lapsed kasvavad hapnikumaskides ja on jõuetud.. Mis kõige tähtsam, kasvavad järglased, kes ei tolereeri loodust, sest neid pole õpetatud sellest hoolima. Palun pöörake tähelepanu. Palun hoolige, palun ärge andke korrupeerunud süsteemil alla suruda demokraatiat ja oma traktoriga meist üle sõita,» kutsub mees üles meid rohkem loodusest hoolima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles