TOP3: Kadunud linnukesed vol.2 ehk staaritarid, kellest pole kaua midagi kuulda olnud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Läbi aastate on Eesti muusika- ja telemaastikul läbi käinud mitmeid andekaid ja noori lauljannasid, muusikuid ja telenägusid, kes tänaseks on areenilt lahkunud ning meedia kära eest pakku pagenud. Siin on teine sats staaritare, kes kunagi pakkusid iganädalaselt kõneainet, kuid tänaseks on nad vaat et ununemas. 

Liis Lass

Elmar Liitmaaga skandaalses suhtes olnud Liis Lass elab tänaseks Hiinas koos oma ärimehest abikaasa ja esiklapsega. Kuigi kunagi poseeris Lass meelsasti Eesti meediale ning andis kommentaare, on ta tänaseks lõpetanud ka muusikasõnade kirjutamise ning eesti avalikkusele esinemise. Kõike head talle seitsme maa ja mere taha!

Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

LOE LISAKS: TOP3: Kadunud linnukesed ehk staaritarid, kellest pole kaua midagi kuulda olnud

Birgit Varjun

Saate «Eesti otsib superstaari» kasvandik oli edukas ning tuuritas ringi mööda kodumaad ja võitis aina rohkem eestlaste südameid. Võimsa häälega lauljanna oli üks esimesi avaliku elu tegelasi, kes võitis kohtus Kroonikat ning pärast mida, ta avalikult enam sõna võtma ei kiirustanud. Viimati sai Birgitit näha koos teise lauljatega laulmas Disney multikate laule, kuid televisioonist ning suurüritustelt tema nimi kahjuks juba enam ammu läbi käinud ei ole. 

Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Ithaka Maria 

Tomi Rahula endine abikaasa ja lauljanna Ithaka Maria on vahepeal kolmandat korda emaks saanud ning näeb muidugi täpselt sama hea välja nagu ennegi. Kuigi Ithakal on käed ja jalad täis tööd kodus oma väikestega, ei ole kahjuks naise sulest ega kõrist juba pikemat aega mitte ühtegi hitti tulnud. Õnneks näeb teda väisamas kohalikke muusikaüritusi nagu Raadio 2 Aastahiti gala. 

Foto: Tiit Mõtus
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles