Suuseks, tissiopp ja petmine: 6 šokeerivat asja, mis selgusid Khloe Kardashiani avameelsest intervjuust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Khloe Kardashian
Khloe Kardashian Foto: SCANPIX

Teletäht Khloe Kardashian andis avameelse intervjuu kõmulisele raadiosaatejuhile Howard Sternile, kus tunnistas, et ta ei teadnud abikaasa truudusetusest.

Khloe abikaasa Lamar Odom leiti oktoobris teadvusetult Nevada bordellist, kuid õnneks on mees nüüd paranemas.

1. Khloel polnud aimugi, et mees petab teda.

«Lamar oskas suurepäraselt teha nii, et ma tunneksin end ainsa inimesena tema elus ja tõelise printsessina, nii et ma ei kahtlustanud midagi. Ta oli minu vastu nii hea. Vastik, kui salakaval ta oli! Hiljem sain teada, et ta pettis mind praktiliselt terve abielu jooksul.»

2. Khloe ei kahetse, et abiellus kõigest kuu ajaga.

Hoolimata suhte lõpptulemusest, peab Khloe abikaasat «fenomenaalseks inimeseks». Khloe ei kahetse kiirelt abiellumist ja rõhutas, et suhe oli armastusest tulvil, mis oli täpselt see, mida ta tol ajal vajas. Samas ütles ta, et enam ta nii rutakalt ei altari ette ei astuks.

3. Lamar pole teda tagasi tahtnud.

Khloe näeb välja kuumem kui kunagi varem ning Stern uuris, kas uus välimus on innustanud Odomit teda tagasi paluma. Khloe sõnul siiski mitte. «Kui Lamar alguses koomast üles ärkas, oli ta ümbritsevast palju rohkem teadlik. Ta taandarenes ja Los Angelesse jõudes ei osanud ta enam rääkida. Kuid kui ta esimest korda teadvusele tuli ja tere ütles, oleks ta justkui väikesest lõunauinakust üles ärganud.»

4. Khloe rõõmustab, et ta rasedaks ei jäänud.

Khloe rääkis oma tõsielusarjas palju viljakusprobleemidest ja käis sageli arsti juures uurimas, miks ta beebiootele ei jää. Nüüd tunnistab ta, et ta ei jäänud ilmset rasedaks Lamari uimastitarbimise tõttu: «Kui sa oled pilves, on su spermatosoidid nõrgemad.» Nüüd, teades suhte lõpptulemust, on Khloe õnnelik, et ta rasedaks ei jäänud.

5. Khloe plaanib minna tissilõikusele.

Khloe rõhutas, et ta pole kunagi varem iluoperatsioonil käinud, kuid kavatseb rindu suuendada. «Ma tahan korralikku büsti,» ütles ta. «Ma lähen kindlasti rinnalõikusele. Ma saan need ju alati eemaldada lasta.»

6. Khloe teab hea suuseksi saladust.

«Hea suhuvõtmise saladus on sülg, sülg ja veel kord sülg. Ja kasuta samal ajal oma käsi.» Khloe sõnul tegi ta mehe heaks kõike ja tegemist oli tema elu parima seksiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles