Charlie Sheen hülgas HIV-ravimid: Ja mis siis? Ma sündisin surnuna!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charlie Sheen
Charlie Sheen Foto: SCANPIX

Näitleja Charlie Sheen avalikustas, et ta ei võta enam HIV-ravimeid ja otsib Mehhikost alternatiivset ravi.

«Ma pole umbes nädal aega tablette võtnud,» ütleb Sheen eelsalvestatud «The Dr. Oz Show» videoklipis. «Kas ma riskin oma eluga? Kindlasti. Ja mis siis? Ma sündisin surnuna. Suremine ei hirmuta mind üldse.»

Sheeni aitab dr Sam Chachoua, kellel pole dr Mehmet Ozi sõnul USAs arstilitsentsi. Chachoua töötab enda sõnul HIV-vaktsiini kallal ja Sheen ei täpsustanud, mida täpsemalt tema ravirežiim sisaldab.

Chachoua oli ravis nii kindel, et süstis endale Sheeni verd.

«Võtsin temalt natuke verd ja süstisin selle endasse ja ütlesin, et Charlie, kui ma ei teaks, mida ma teen, oleksime mõlemad suure portsu otsas,» ütles Chachoua Ozile telefoni vahendusel. 

Kui Sheen novembris oma haigusega avalikkuse ette tuli, polnud tema veres praktiliselt üldse viiruse näitajaid. Ozi saates avalikustas Sheen, et nüüd on tema veres tuvastatavad suuremad jäljed HI-viirusest, mis tähendab, et olukord on halvenenud.

«Just enne siia saatesse tulemist sain teada tulemused, mis valmistasid mulle pettumust. Ma olin pikka aega tuvastatamatu ja kontrollisin iga nädal verd, kuid nüüd sain teada, et numbrid on taas suurenenud,» sõnas näitleja.

Sheen ei soovita alternatiivravi kellelegi.

«Mina ei näinud seda Vene ruletina. Minu jaoks ei tähendanud see tavameditsiini täielikku kõrvaleheitmist. Ma ei soovita seda kellelegi - ma esitlen ennast kui katsejänest,» rõhutas ta.

Sheeni üle tunneb muret ka tema ihuarst dr Robert Huizenga, kuid näitleja ei lubanud, et hakkab taas tavaravimeid võtma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles