Lätis armastatakse Toomas Hendrik Ilvest pärast Ievaga abiellumist veelgi rohkem

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Toomas Hendrik Ilves ja Ieva Ilves abiellusid Halliste kirikus.
President Toomas Hendrik Ilves ja Ieva Ilves abiellusid Halliste kirikus. Foto: Annika Haas

Ieva Ilvese sõprade sõnul on Eesti president Toomas Hendrik Ilves lätlastele alati meeldinud, kuid pärast abiellumist armastatakse teda veelgi rohkem.

«Lätis armastatakse härra Ilvest väga ja nüüd armastame teda veel rohkem, sest ta abiellus väga andeka, targa ja ilusa naisega - Ievaga. Ma arvan, et nüüd, õppinud Ieva kaudu eestlasi paremini tundma, oleme palju lähedasemad, kui oleksime võinud ettegi kujutada,» rääkis Ieva tütre ristiema ja pikaaegne sõber, ajakirjanik Gunta Sloga «Radaris».

«Näiteks need pulmakombed. Teie röövite pruute, panete pulmarongil tee kinni. Kui kohale tulin, küsisin presidendilt, kas ta ikka teab, et sellised on pulmakombed... Ta ütles, et jah, eestlastel on samad, ta on juba valmistunud. Tegelikult on see lausa suur võimalus mõlemale rahvale saamaks aru, et oleme lähedasemad, kui võinuks aimata,» lisas Sloga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles