Tänavatantsu koolitustesari Back To The Basics on neljal päeval neljas linnas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti tuntuim tänavatantsupioneer Joel Juht aka JJ
Eesti tuntuim tänavatantsupioneer Joel Juht aka JJ Foto: Promopilt

Eesti tuntuim tänavatantsupioneer Joel Juht aka JJ alustab tänavu taas koolitustesarja Back To The Basics 2016, mis läbib neljal päeval nelja Eestimaa paika. Juba kolmandat aastat tuuritab tänavatantsukoolitus Back To The Basics Eesti kõige vingemates linnades. 

Back To The Basics koolitus on soovitavalt kohustuslik kõikidele tantsuhuvilistele, sest koolitusel saab teada, kuidas jõudis Eestisse hip-hop ning avaldatakse eksklusiivset videomaterjali aastast 1990; koolituselt ei puudu ka praktiline pool ja finaalpäeval Tallinnas saab rakendada teadmisi battle formaadis. DJ-pulti hüppab ei keegi muu, kui Joel Juht. 

Kohale oodatakse kõiki tantsuhuvilisi, olgu koolitus siis kodulinnas või naaberlinnas. 

Toimumiskohad ja ajad on: 23. jaanuaril kell 12-16 Tartu Keskklinna Koolis, 24. jaanuaril kell 13-16 Rakvere Reaalgümnaasiumis, 30. jaanuaril kell 11.30-15.30 Rapla Sadolin Spordihoones ja 31. jaanuaril kell 12-15 Tallinna Spordihallis. 

Finaal battle vormis toimub samuti 31. jaanuaril kell 15-20 Tallinna Spordihallis. Formaat on "5vs5 all style" ehk viis viie vastu kõigis stiilides. Koguge aga sõbrad kokku ja moodustage vinge punt! Pääse finaalüritusele on 25 eurot, üle-eestilisel tuuril kaasalöönutele on battle treening T.A.S.U.T.A.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles