Uuel presidendiproual on omapärane toidusõltuvus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval 2. jaanuaril toimunud laulatusele kogunes Halliste kiriku juurde hulk uudistajaid. Paari pandi president Toomas Hendrik Ilves ja Ieva Kupce.
Laupäeval 2. jaanuaril toimunud laulatusele kogunes Halliste kiriku juurde hulk uudistajaid. Paari pandi president Toomas Hendrik Ilves ja Ieva Kupce. Foto: Marko Saarm

Tänases "Radari" erisaates räägivad Ieva Ilvese lähedased sõbrad Eesti uue esileedi hobidest. Muuhulgas tuleb välja, et Ieva Ilves armastab väga glamuurset gurmeed. 

Ieva sõber Elina Lange-Ionatamišvili meenutab nende ühist reisi Prantsusmaale. “See oli seotud meie NATO-missiooniga. Ieva töötas toona Brüsselis. Tol reisil avastasin kõige enam tema lõbusat poolt. Ta õpetas mind austreid sööma. Ieva on austritesõltlane."

Vaata, mida lähedased sõbrad Toomas Hendrik Ilvese ja Ieva tutvuse, Ieva laste ja mineviku kohta rääkisid, täna õhtul kell 20.30 Kanal 2-s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles