Tony Parker pettis Eva Longoriat juba viiendal abielukuul

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eva Longoria Parker ja Tony Parker
Eva Longoria Parker ja Tony Parker Foto: SCANPIX

Näitlejanna Eva Longoria on lahutuse pärast muserdatud, kuid väidetavalt kahetseb ta kõige rohkem hoopis seda, et ta meest varem maha ei jätnud.

Hiljuti teatasid korvpallur Tony Parker ja «Meeleheitel koduperenaiste» staar, et lahutavad kolmeaastase abielu - põhjuseks mehe tekstisõnumid meeskonnakaaslase naisele, kirjutas Popeater.

«Petja jääb petjaks. Juba viis kuud pärast abiellumist hakkasid kulutulena levima teated Tony truudusetusest, kuid Eva otsustas kuulata südant, mitte mõistust. Ta seisis oma mehe kõrval, uskudes siiralt abielu institutsiooni. Ta otsustas uskuda, et mees on süütu,» rääkis Eva sõber.

Toona süüdistati NBA staari afääris prantsuse modelli Alexandra Paressant'ga, kuid siis lükkas paar kõik süüdistused ümber.

«Lihtsalt mõne tekstisõnumi pärast ei hakka keegi abielu lahutama. See lugu on palju keerulisem. Ma ei usu hetkekski, et Eva tegi selle otsuse kergekäeliselt,» lisas allikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles