Video: Leonardo DiCaprio selgitas Lady Gaga kohta käinud grimassi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leonardo DiCaprio ja Lady Gaga Kuldgloobuste galal
Leonardo DiCaprio ja Lady Gaga Kuldgloobuste galal Foto: SCANPIX

USAs Los Angeleses möödunud pühapäeval toimunud filmiauhindade Kuldgloobuste jagamisel jäi silma Leonardo DiCaprio, kes tegi Lady Gaga võitu kuuldes grimassi.

41-aastane DiCaprio selgitas nüüd, miks ta tegi grimassi, kui lauljanna Lady Gaga temast möödus, et võtta vastu parima näitlejanna auhind miniseriaali ja telefilmi kategoorias, edastab foxnews.com.

Juhtum salvestus videole, mille kohaselt läks Lady Gaga kogemata vastu DiCapriot, mees võpatas ja ta näole tekkis muigegrimass.

Juhtumist sai kiiresti sotsiaalmeediateema ja internetimeem.

DiCaprio selgitas imeliku näo tegemist järgmiselt: «Ma lihtsalt ei teadnud, mis minu seljataga toimus ja kes tahtis minust mööduda. See on kõik!».

DiCaprio sai parima meespeaosa Kuldgloobuse rolli eest filmis «The Revenant». Nimetatud film sai kokku kolm Kuldgloobust, lisaks DiCaprio auhinnale ka parima režissööri, kelleks on Alejandro G. Inarritu ja parima draamafilmi auhinna.

DiCaprio sõnul pani see film ta jõu ja oskused maksimaalselt proovile ja ta tahaks teha veel selliseid filme.

DiCaprio üllatas Kuldgloobuse galala sellega, et saabus sinna koos isaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles