Modellihakatiste nõrk tase šokeeris eksperte ja koju läks kõigi lemmik

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viiendast modellisaatest lahkus Joosep
Viiendast modellisaatest lahkus Joosep Foto: Kanal 2

Saate «Eesti tippmodell» viiendas osas toibusid võistlustulle alles jäänud modellihakatised eelmisel nädalal saadud hoobist - saatest lahkusid nii tervisemuredega maadelnud Liina kui ka pealtnäha tugeva potentsiaaliga Taavet. Kohtunike otsus tundus uskumatu ning paljudele jõudis alles nüüd kohale, et karm võistlus käib tõesti kogu aeg ning keegi ei saa end liiga kindlalt tunda.

Majas toimus siiski ka midagi positiivset - kui Helena oma senisest silmarõõmust Taavetist ilma jäi, suunas ta oma tähelepanu Raidile, kes paistis seda üksjagu nautivat.

Foto: Kanal 2

Selle nädala ülesanded algasid Uuskasutuskeskuses, kus mõni osaleja oli esimest korda elus. Rõivaste taaskasutusega on aga rohkelt kokkupuuteid tagasihoidlikes oludes sirgunud Evelinal. Mari-Liis andis hoolealustele ülesande: Uuskasutuskeskuse rõivastest tuli endale kokku panna särtsakas ja originaalne hipistiilis komplekt, millega kõlbaks minna suvisele festivalile. 

Kuigi hipiajastu jääb noortest kaugele, oldi üllatavalt leidlikud ja festivalile suundus tõeliselt kirev paraad.

Foto: Kanal 2

Kui modellid ootasid, et neid viiakse glamuursele üritusele, sõitis buss hoopis Läänemaale mereäärsesse Ranna rantšosse, kus juba väravas ootasid hobused ja muud loomad ning naljalt ei leidnud elukat, keda rantšos ei kasvatata. Talus kasvanud ja ehitustööl karastunud Joosep tundis end maal nagu kala vees, aga linnapoisid Kristjan ja German kirtsutasid nina.

Foto: Kanal 2

Festival aga siiski toimus. Seekordne klient Crocs varustas modellid värvikirevate kummikutega, mis on muusikafestivalidel oluline moeaksessuaar. Modellide esimene ülesanne oli teha Crocsile lühike reklaamvideo, kus pidid kummikud ideaalselt kaadrisse jääma. Konks oli aga selles, et videot tehti paarikaupa, kuid võitjaid sai olla ainult üks. Seega oli vaja teha nii koostööd kui ka samal ajal partnerit üle trumbata.

Foto: Kanal 2

Kui modellid nägid mudasele karjamaale püsti pandud festivalilava, ärkas neis metsiku lääne vaim ja nad tormasid hullunult mutta ja kukkusid üksteist poriga loopima. Merlyn Uusküla laulude saatel lustides ununes kummikureklaam mõnelgi sootuks. Võitjaks kuulutas Mari-Liis Antonio. Kaks nõrgemat olid Rait ja Joosep, kes ise ka tunnistasid, et lollitasid mudas niisama. Karistuseks kupatas Mari-Liis nad järgmiseks hommikuks taluperemehele appi sõnnikut rookima.

Ning veel üks üllatus: seltskonnaga liitus matkajuht Andres Karu, kes kuulutas, et modellid ööbivad telkides, mis tuli neil endal püsti panna. Sooja duši alla minekust ei tasunud unistada ja muda tuli endalt uhtuda aiavooliku all.

Foto: Kanal 2

Et ühte telki sattusid parimad sõbrannad Nastja ja Alice ning nende verivaenlane Evelina, ei tasunud idüllilist ööd loota. Tüli kisti üles veel enne päikeseloojangut, kui kaaslased tegid Evelinale etteheiteid, et too on modellimajas liiga lärmakas ega lase teistel uinuda.

Hommikul magasid modellid nagu notid ega ärganud kohe isegi Mari-Liisi vile peale - nad tuli otseses mõttes telgist välja tirida. Ainult tund oli aega, et end pesta ja midagi hamba alla saada, siis juba ootas fotosessioon.

Foto: Kanal 2

Raidil ja Joosepil tuli kõigepealt täita eelmisel õhtul saadud ülesanne. Kui Joosepile oli sõnnikurookimine käkitegu, siis Rait võitles okserefleksiga.

Foto: Kanal 2

Nagu arvata võiski, oli ka fotosessioon seekord inspireeritud loodusest ja loomadest - pildistamise teemaks oli «Metsik lääs.» Koostöös fotograaf Sandra Palmi ja stilist Johanna Eenmaga hakati tegema reklaami rõivabrändile Jack & Jones.

Loomadega pildistamine osutus üliraskeks katsumuseks, mida ei pehmendanud kärsitu ja nõudliku profifotograafi suhtumine. Sandra eeldas, et modellisaatesse tulnud noortel on mingigi aim, milline üks moefoto välja peaks nägema. Paraku pidi ta paljudes pettuma ega jätnud oma arvamust enda teada.

Rait poseeris veisega, kes ei olnud koostööaldis. Sandra pidi talle rohkelt märkusi tegema. Hätta sattus ka maamees Joosep, kellele hobune küll väga meeldis, aga loom mängis ta pildistamisel haledalt üle. Joosep tunnistas, et ei saanud aru, mida fotograaf temalt nõuab.

Foto: Kanal 2

Hobustega tuli pildistada ka Kätlinil ja Germanil. Kätlini hobune ei püsinud üldse paigal, hobuste karja kupatatud German aga tundis lausa surmahirmu ja kartis, et jääb perutavate suksude kapjade all sandiks. Vigastada sai ka fotograafi jalg.

Ainsana suutis hobuse taltsutada Alice, kellele see ei saakski suur probleem olla, sest neiu on varem hobust omanud ja tunneb nende hingeelu.

Alice'it tabas häda aga hoopis ootamatust kohast - teda nõelas silma alla herilane ning ta sattus sellest nii suurde paanikasse, et lahistas mitu tundi järjest nutta.

Foto: Kanal 2

Evelinal ja Antoniol oli kummalgi partneriks hani. Kui hani Evelina sääre täis lasi ja neiu sellele häälekalt kaaslaste tähelepanu juhtis, vaadatakse teda taas viltu. German arvas, et Evelina loodab saate abil staariks saada ja pingutab seetõttu üle. Antonio oli väga enesekindel, aga fotograaf temas nii suurt potentsiaali ei näinud.

Anastassia ja Kristjan pidid rinda pistma suure musta pulliga. Evelina ja Helena meelest on Anastassia «seksikiisu», kes oskab teha ainult ühesuguseid meelaid poose. Ka Kristjan on konkurentidele silma jäänud kui modell, kes on ülemäära uhke oma lihastes keha üle. Mõlemad jäid fotosessioonil ka tõsiselt hätta.

Foto: Kanal 2

Päeva kokku võttes olid Sandra ja Mari-Liis tõeliselt šokeeritud - modellid olid uskumatult viletsad ja tase ühtlaselt nõrk.

Väljahääletusel tõstsid kohtunikud Liisi ja Toomas siiski esile Kätlinit, kes halli massi hulgast eredalt silma paistis. Kiita sai ka Anastassia. Evelina suureks meelehärmiks nimetati ühe nõrgemana teda - neiu nimelt lootis, et kuna ta mitu nädalat järjest paremikku kuulus, andestatakse üksikud eksimused.

Foto: Kanal 2

Paraku tuli tal kibedaid pisaraid valades end realistlikumalt hindama hakata. Ka Rait kutsuti ette ning noormees tegi laia žesti, pakkudes oma kohta Evelinale.

Foto: Kanal 2

Ent kohtunikel oli oma arvamus ja saatest pidi lahkuma hoopis Joosep.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles