Kati Toots oli veel 2011. aastal kindel: kunagi tuleb aeg ka Jaaniga abiellumiseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klubi Teater pidas meeletu 3. sünnipäeva, Kati Toots peohoos
Klubi Teater pidas meeletu 3. sünnipäeva, Kati Toots peohoos Foto: Klubi Teater

Tootside armukolmnurka lisandus uus mängija, Kati Tootsi kihlatu. Kui eelmisel aastal teatas skandaalne paar, et on sõpradena lahku otsustanud minna, on nüüdseks vähemalt Kati elus keegi uus ja kindel ning abielu, millest Kati juba 2011. aastal nii kindlameelselt rääkida, tuleb hoopiski uue inimesega, mitte Jaaniga. 

2011. aastal kinnitas Kati meediale, et toona veel Kerstiga abielus olnud Jaaniga neil kindlasti teatud hetkel pulmad tulevad ning sõnas, et "iga asja jaoks on õige aeg". 

Õige aeg on kätte jõudnud ning lisaks uude koju sissekolimisele ja uuele tööle Buduaar Meedia reklaamijuhina, tõi aastalõpp Kati Tootsi sõrme särava kihlasõrmuse. Kati, kes mitte kunagi varem abielus ei ole olnud ning vabatahtlikult enda neiupõlvenime Kõivu Tootsiks ümber vahetas, võtab nüüd ametlikult nagu kord ja kohus endale uue mehe nime või mitte? Seda saame teada pärast pulmi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles