88-aastane Inglismaa kuninganna Elizabeth II peab samasooliste paaride abielu suurepäraseks arenguks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Britain's Queen Elizabeth II waves at the crowd of well-wishers as she leaves after attending the British royal family's traditional Christmas Day church service at St. Mary Magdalene Church in Sandringham, England, Friday, Dec. 25, 2015.  (AP Photo/Matt Dunham)
Britain's Queen Elizabeth II waves at the crowd of well-wishers as she leaves after attending the British royal family's traditional Christmas Day church service at St. Mary Magdalene Church in Sandringham, England, Friday, Dec. 25, 2015. (AP Photo/Matt Dunham) Foto: MATT DUNHAM/AP

Kuigi kuninganna peab poliitiliselt neutraalne olema, oli Suurbritannia valitsejanna Elizabeth II ajakirjanik Stephen Fry sõnul välja öelnud, et tema arvates on geiabielu legaliseerimine Inglismaal «imeline». 

Stephen Fry paljastas intervjuus, et kui 2013. aastal kuninganna kirjutas alla aktile, mis muutis geiabielud Inglismaal legaalseks, oli naine naljatades öelnud, et ta ei oleks ealeski 62 aastat tagasi uskunud, et sellisele dokumendile alla kirjutab. "See on imeline," oli kuninganna Fry sõnul lisanud, vahendab Queerty.com.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles