Keegi pole kaitstud! Loe, millised olid Ricky Gervaisi kõige skandaalsemad Kuldgloobuste-naljad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ricky Gervais
Ricky Gervais Foto: SCANPIX

Tänaõhtust Kuldgloobuste galat juhib taas Briti koomik Ricky Gervais, kes on tuntud oma krõbeda huumori poolest.

54-aastane Gervais tekitas üksjagu meelehärmi, kui ta aastatel 2010-2012 Kuldgloobuste galat juhtides tundlike teemade üle nalja heitis, kirjutab Us Weekly. Sihtmärgiks olid staariskandaalid, Hollywoodi paarisuhted ja isegi Kuldgloobuste galat korraldav Hollywood Foreign Press Association.

Ricky Gervaisi meeldejäävamad naljad Kuldgloobuste galalt

5. Angelina Jolie suur perekond (2010)

«Näitlejaid armastatakse üle maailma. Nad on äratuntavad. Sa võid elada Kolmandas Maailmas, kuid kui näed korraks Hollywoodi staari, tunned end kohe paremini. Sa võid olla väike laps, pisike Aasia laps, kellel pole mingit vara ega raha, kuid kui näed Angelina Jolie pilti, mõtled heldinult: «Emme!»»

4. Mel Gibsoni skandaalid ja Jodie Fosteri armuelu (2012)

«Ma ei tohiks sel aastal Mel Gibsonit mainida. Ei tema eraelu, poliitikat, tema hiljutisi filme ja eriti Jodie Fosteri beaver'it. Ma pole seda ise näinud. Ma olen siin paljude kuttidega vestelnud ja nad pole seda samuti näinud. Kuid see ei tähenda, et see poleks hea!»

3. Kuldgloobuste hääletamine filmi «Turist» poolt altkäemaksusüüdistuste valguses (2011)

«See oli tähtis aasta 3D-filmide jaoks. «Toy Story», «Despicable Me», «Tron» - tundub, et tänavu oli kõik kolmemõõtmeline, kui välja arvata «Turisti» tegelaskujud. Ma tunnen end selle nalja pärast halvasti. Teate, mis - ma lähen asjaga kaasa, sest ma pole «Turisti» näinud. Keegi pole. See peab ju hea olema, sest see nomineeriti, nii et pidage lõuad! Ja ma tahaksin kummutada selle naeruväärse kõlaka, et ainus põhjus, miks «Turist» nominentide hulka valiti, oli see, et Hollywood Foreign Press saaks Johnny Deppi ja Angelina Jolie'ga aega veeta. See on täielik jama, see pole ainus põhjus. Nad võtsid ka altkäemaksu.»

 2. Robert Downey Jr probleemne minevik (2011)

«Armastan järgmist auhinna üleandjat. Ta on nii cool! Ta mängib filmides «Iron Man», «Two Girls and a Guy», «Wonder Boys»... Vabandust, kas need on pornofilmid? «Kiss Kiss Bang Bang»? «Bowfinger»? Päriselt ka? No olge nüüd! Ta on tõesti kõik need filmid teinud, kuid paljud teist teavad teda hoopis sellistest asutustest nagu Betty Fordi võõrutusravikliinik ja Los Angelese maakonnavangla. Siin on Robert Downey Jr.!»

1. Kim Kardashian (2012)

«Kuldgloobused on täpselt nagu Oscarid, aga vähem austatud. Kuldgloobused on Oscarite suhtes sama, mis Kim Kardashian on Kate Middletoni suhtes. Veidi lärmakam, veidi matslikum, veidi napsusem... ja palju kergemini ostetav. Väidetavalt. Mitte midagi pole tõestatud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles