Jan Uuspõld paljastas, kuidas ja kus ta armastama õppis!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raadio 2 Aastahitt 2015 gala klubis Butterfly, Jan Uuspõld
Raadio 2 Aastahitt 2015 gala klubis Butterfly, Jan Uuspõld Foto: Tiit Mõtus

Saates «Hommik Anuga» oli külas näitleja Jan Uuspõld, kes läheb tuurile Soome, kus annab 39 etendust Rein Paku näidendiga «Brüsseli kapsas». Samuti ei saanud Eesti ja Soome meestest rääkides üle ega ümber alkoholi puudutavast teemast, millega seoses näitleja paljastas, kus ja kuidas ta end nüüd maandamas käib nin kus ta õppis, mis on armastus.

«Purjujoomise ma olen ära unustanud, ma ei mäleta, millal mul viimati see soov oli,» tõdes Uuspõld. «Mu tutvusringkonnas tarbitakse seda palju, aga mina ei käi kuskil näpuga viibutamas.» Ta lisas aga, et alkohol on meie kõigi ühine probleem.

Uuspõld ise käib end maandamas hoopis Indias, kus õppis ka seda, mis on armastus. «Õhtumaades peab armastust elus hoidma, et see püsiks, et õhtumaine elukäik meid ära ei lämmataks, aga Indias ongi armastus üldse kõige alge,» võttis ta kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles