Fotod: Parima võõrkeelse filmi Kuldgloobuse nominendid kogunesid sümpoosionil, Märt Avandi šikilt nende seas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Meie kellaaja järgi eile, kell 10 õhtul, kogunesid parima võõrkeelse filmi Kuldgloobuse nominendid Hollywoodi südames asuvas Egiptuse teatris, et esitleda oma filme meeidale ning tutvustada nende sisu ja tegu.

Sümpoosionil oli kohal ka nomineeritud Eesti-Soome filmis mängiv Märt Avandi, kelle palgele on California päike juba veidi värvigi andnud. Galeriist näed, milliste näitlejate ja produtsentidega võistlustulle minnakse.

Tänavu jagatakse Kuldgloobuseid juba 73. korda ning parima võõrkeelse filmi auhinnale kandideerib koos viie teise filmiga Eesti-Soome linateos «Vehkleja», mida on Hollywoodi Eestist esindama lennanud ka näitleja Märt Avandi. 

Kuldgloobuste gala, kus mööda punast vaipa hakkab koos suurimate filminimedega kõndima ka Avandi, toimub juba mitmendat aastat uhkes ning kallis Beverly Hiltoni hotellis, Beverly Hillsis. Gala algab Los Angelese aja järgi täna kell 5 õhtul, meie aja järgi kell 3 öösel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles