Video: CERNi Suure Hadronite Põrguti kohal nähti ufot?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Youtube

Kaks Ameerika Ühendriikide turisti, kes külastasid Šveitsis Genfi lähedal asuvat Euroopa Tuumauuringute Keskust (CERN), jäädustasid selle kohal kummalise ilmingu.

CERNis asub Suur Hadronite Põrguti, mis on maailma võimsaim kiirendi ning mille abil uuritakse laetud osakeste, prootonite ja raskete ioonide kokkupõrkel tekkivaid senitundmatuid osakesi, edastab Daily Mail.

Videol on näh taevast CERNi kohal ning kahest pilvest koosnevat keerist. Video paremast nurgast ilmub järsku särav lendav objekt, mis kaob pilvekeerise sisse, muutes keerise olematuks.

Video tegijad imestavad pilvekeerise üle, kuid neile jääb märkamata ufo, mis kaob keerisesse.

Videot näinud avaldasid arvamust, et CERNi kohal oli tähevärav, mille kaudu ufo kadus paralleeluniversumisse.

Video lõpus on näha jälle selget sinist taevast, sest ka keerispilved kaovad ootamatult nagu oleks tundmatu lendobjekt need endaga kaasa tõmmanud.

Oli ka neid, kes videot näinuna arvasid, et tegemist oli CERNi  teise dimensiooni minemise katsega, mille loomiseks kasutati väga võimsaid arvuteid ja hologrammi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles