Jan Uuspõld politsei SMSidest: tundub, et terve mõistus on hiljuti solgitorust alla lastud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raadio 2 Aastahitt 2015 saabujad ja seltskond, Jan Uuspõld
Raadio 2 Aastahitt 2015 saabujad ja seltskond, Jan Uuspõld Foto: Tiit Mõtus

Koomik Jan Uuspõld arvab, et politsei plaan hakata saatma uimastite «pühapäevatarvitajatele» telefonidesse hoiatavaid tekstisõnumeid, on probleemile valest otsast lähenemine.

Uuspõld kirjutab Facebookis: «Rahu, ainult rahu. Pole mõtet vihastada. Tundub, et terve mõistus on hiljuti solgitorust alla lastud ja lootust paremale tulevikule enam pole. Kas narkootikumid pole veel piisavalt ilgeid tagajärgi kaasa toonud, et meil on aega asjaga NII FUCKING VALEST otsast tegeleda või?»

 

Rahu, ainult rahu. Pole mõtet vihastada. Tundub, et terve mõistus on hiljuti solgitorust alla lastud ja lootust paremale...

Posted by Jan Uuspõld on Thursday, January 7, 2016

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Helen Uldrich selgitas Postimehele: «Tekstisõnumeid hakkavad saama need inimesed, kelle nimed on läbi käinud uimastitega seotud menetlustest ja kelle kohta politsei teab, et nad on ostnud diilerite käest uimasteid. Menetluse käigus politsei alati kõigi osapoolteni ei jõua ning sõnumite saatmise eesmärk ongi anda sõnum, et politsei on asjast teadlik ja selline tegevus ei ole mõistlik.» 

Tekstisõnumeid hakkavad saama need inimesed, kelle puhul on politsei uimastite ostmise või tarvitamise kindlaks teinud. Uldrichi sõnul on välistatud, et ehmatava sõnumi saab mõni inimene, kelle kohta on keegi menetluse käigus pahatahtlikkusest valeinfot andnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles