«Kättemaksukontori» tegelane leiab laevalt silmarõõmu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kättemaksukontor»: Merle Palmiste kehastab daami, kelle abikaasa on ta koletiseks muutnud.
«Kättemaksukontor»: Merle Palmiste kehastab daami, kelle abikaasa on ta koletiseks muutnud. Foto: TV3

«Kättemaksukontori» uuel, 15. hooajal satuvad ülipopulaarse krimisarja peategelased hoogsate sündmuste käigus Paldiski-Kapellskäri liini kaudu Rootsi ning teevad DFDS laeval Liverpool läbi mitmeid pööraseid seiklusi.

Seiklused algavad laupäeval, 9. jaanuaril Paldiski Põhjasadamast väljuva DFDS laeva Liverpool pardal, kui telesarja peategelased Marion (Kadri Adamson), Freya (Elina Reinold) ja Luna (Ragne Veensalu) asuvad teele suusakuurorti Vemdalenisse, et lahendada mõistatuslik juhtum.

Foto: TV3

Saladuskatte all võib öelda, et juba teekonnal Rootsi hakkavad hargnema salapärased sündmused, kuhu on segatud lausa DFDS laeva Liverpool kapten. Seiklusrikkalt merereisilt ei puudu ka romantika, sest üks peategelastest leiab endale laeva pardalt silmarõõmu. Ülesvõetavas osas teevad kaasa kaks kuulsat külalisnäitlejat, kes jäävad televaatajate jaoks üllatuseks, kuid laevareisijad näevad neid oma silmaga ilmselt juba varem.

Võtted toimuvad DFDS laeval Liverpool 9. ja 14. jaanuaril. Reisijaid informeeritakse võtete toimumise osas, seega soovi korral saab filmimisele ka ise vahetult kaasa elada või privaatselt eralduda.

Osa jõuab TV3 eetrisse märtsikuus.

DFDS teenindab Paldiski-Kapellskäri liinil kuue väljumisega nädalas kummastki sadamast – Paldiskist väljuvad reisid reedest kolmapäevani kell 23.55 ning Kapellskärist laupäevast kolmapäevani kell 12.00 ja neljapäeviti kell 22.30 kohaliku aja järgi. Nutikad „Kättemaksukontori“ peategelased otsustasid just Paldiski-Kapellskäri laevaliini kasuks, sest nad teadsid, et see on kõige mugavam ja kiireim viis reisida Eestist Rootsi. Lisaks pääseb Kapellskärist ka suusakuurortidesse kiiremini, sest sealt kaudu edasi sõites ei pea läbima pealinna tihedat liiklust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles