Galerii! Teenindajarolli katsetanud Elina Born proovib ka ise hea klient olla

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna hommikul proovis Viru Keskuse Cafe Lyonis ettekandjaametit armastatud laulja Elina Born.

«Otsustasin selles toredas projektis osaleda sellepärast, et teenindaja töö ei ole mulle võõras ja mulle meeldib inimestega suhelda. See oli armas viis päeva alustada ja mul on hea meel, et nii palju inimesi läbi astus. Arvan, et teenindajatele tähelepanu pööramine on vajalik, nagu ka igale teisele inimesele, ükskõik mis ametit ta peab. Tunnustus on ju hea ja teeb meele rõõmsaks ning vahel kui ise välja sööma satun, üritan inimesele, kes mind teenindab, hea klient olla,» rääkis Elina.

Foto: Tiit Mõtus

Homme kella 9.00-10.00 kohtab Viru Keskuse Cafe Lyoni hommikusöögiteenindajate ridades poliitik Yoko Alendrit, kes paneb särava punkti 4-8. jaanuarini kestvale sotsiaalkampaaniale «Kohtle teenindajat nagu staari», mille eesmärgiks on pöörata tähelepanu teenindajate töö väärtustamisele ning teeninduskultuuri arendamise vajalikkusele Eestis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles