«Võsareporter»: kes tõmbas kellel mille lohku?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võsareporter
Võsareporter Foto: Kanal 2

Esmaspäevaõhtuses Kanal 2 saates «Võsareporter» uuris Peeter Võsa tüüpilist Eesti varajagamistüli.

Võsa suundus koos võttegrupiga Pärnumaale Halingasse, kus ühel perekonnal oli mure võõra majaga. Üksik naine olevat vanaproual ja tema lapselapsel lubanud enda majja kolida ja öelnud, et kui nood remondi teevad, kirjutab ta majaosa uute elanike nimele.

Remondi edenedes ei tahtnud ta aga kokkuleppest midagi kuulda. Vanaproua ja lapselaps on väidetavalt remondile kulutanud üle 300 000 krooni ja nad loodavad selle majaomanikult tagasi saada. Prouad nentisid, et neil tõmmati lihtsalt p***e lohku.

Võsa leidis tigeda majaomaniku külavaheteelt. Too aga kinnitas, et saatetiimi silmad-suud on täis valetatud. Naise sõnul pole tema seda raha näinud. «Naljasõna. Natuke kipsi on pandud, ei soojustust, ei kütet. Mida mina nüüd edasi teen?» kiskus prouale pisara silma.

Ta olevat majaosa pakkunud vanaprouale, kuid lapselaps pidanud pidu, susserdanud ja hakanud maja endale nõudma. Majaomanikku olevat isegi ähvardatud. Selgus, et tema oli hoopis vanaprouale ja lapselapsele 50 000 krooni andnud akende paigaldamiseks.

Võsa nentis, et ju on õigus mõlemal poolel ja selle loo puhul jookseb tõde kusagilt keskelt.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles