Vanilla Ninjasse otsitakse uusi kaunitare

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanilla Ninja - Katrin Siska, Piret Järvis, Lenna Kuurmaa
Vanilla Ninja - Katrin Siska, Piret Järvis, Lenna Kuurmaa Foto: Helin Loik/ Naisteleht

Plaadifirmalt Topten Vanilla Ninja lepingu ära ostnud Aleksander Simakov kuulutab täna välja konkursi bändi uute tüdrukute leidmiseks.

Proovivõtetel osalemine maksab üle tuhande krooni, kirjutab Kroonika.

«Neiud saavad osalemistasu eest salvestuse, fotod ja lavalise koolituse. Me võtame gruppi ühe, võib-olla ka kaks  vene ja kindlasti kaks 20 – 27-aastast eesti tüdrukut, kes suudavad eesti, vene ja inglise keeles laulda,» sõnas Simakov.

Ninjadeks kandideerijad peavad olema fotogeenilised, musikaalsete võimetega ja oskama laval liikuda. Neidude välimusele annab hinnangu fotograaf Deniss Georgijevski ning lauljavõimeid testivad Andrei Pokutnõi ja Vladimir Adaritšev Gold Recordsist.

Simakov tahab uue Vanilla Ninja plaadi ilmutada juba detsembris. Kuna mehel on Venemaal sidemeid, siis sihib ta ka idaturge.

Simakovi sõnul on tõenäoline, et koosseisu repertuaari võetakse Vanilla Ninja superhitid.

Hoolimata Simakovi plaanidest kavatsevad ka Piret Järvis, Lenna Kuurmaa ja Katrin Siska  Vanilla Ninja nime all jätkata.

Siska on varem öelnud, et Simakovil puudub õigus  neilt võtta Vanilla Ninja nime.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles