Uskumatu, aga Eva Longoria oli lapsena tõeline inetu pardipoeg!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eva Longoria
Eva Longoria Foto: Vida Press

Näitlejanna Eva Longoria avalikustas, et teda pole alati kauniks peetud.

Näitlejanna rääkis saates «Today» oma uuest komöödiasarjast «Telenovela» ja paljastas, et teda peeti lapsena inetuks pardipojaks.

«Ma puhkesin õide väga hilja. Ma olin inetu, kiitsakas, tumedanahaline laps - mu pere kutsus mind «la prieta fea», mis tähendab «seda koledat tumedat»,» rääkis Eva.

Longoria õed olid seevastu blondid, rohesilmsed ja kaunid. Arvates, et temast ei saa kunagi kaunitari, arendas Eva endas teisi külgi.

«Ma viskasin alati nalja. Mõtlesin, et okei, iludust minust ei saa, parem olen siis humoorikas,» rääkis Eva. 

Eva Longoria avaldas Instagramis lapsepõlvefoto: «Minu kaunis õde Esme saatis mulle äsja selle pildi! Arvake, milline neist olen mina!» Foto: Scanpix
Eva Longoria avaldas Instagramis lapsepõlvefoto: «Minu kaunis õde Esme saatis mulle äsja selle pildi! Arvake, milline neist olen mina!» Foto: Scanpix Foto: SCANPIX
40-aastast Longoriat peetakse nüüd üheks kaunimaks naiseks maailmas. Ta ei avaldanud, millal tema «inetu pardipoja» aeg lõppes, kuid ilmselt ei juhtunud see väga hilja - Longoria sai 23-aastasena 1998. aasta märtsis Miss Corpus Christi tiitli. Foto:
40-aastast Longoriat peetakse nüüd üheks kaunimaks naiseks maailmas. Ta ei avaldanud, millal tema «inetu pardipoja» aeg lõppes, kuid ilmselt ei juhtunud see väga hilja - Longoria sai 23-aastasena 1998. aasta märtsis Miss Corpus Christi tiitli. Foto: Foto: Vida Press
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles