Galerii: Saara Kadak teenis kohviku klientidelt korraliku jootraha

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna hommikul proovis Viru Keskuse Cafe Lyonis teenindajaametit võluv näitleja ja saate «Su nägu kõlab tuttavalt» finalist Saara Kadak.

Naeratav teenindaja võeti hommikusööki nautima tulnud külaliste poolt hästi vastu, mida tõestab ka tunni jooksul teenintud 22.66 eurot jootraha. «Minu jaoks oli väga põnev end täiesti teistsuguses valdkonnas proovile panna. Pilguheit teenindajate maailma oli väga lõbus ja kindlasti väärtustan ka ise neid senisest enam,» rääkis Saara.

Foto: Tiit Mõtus

Saara Kadak proovis teenindajarolli 4-8. jaanuarini kestva sotsiaalkampaania «Kohtle teenindajat nagu staari» raames, mille eesmärgiks on pöörata tähelepanu teenindajate töö väärtustamisele ning teeninduskultuuri arendamise vajalikkusele Eestis.

Foto: Tiit Mõtus

Kuulsaid hommikusöögiteenindajaid kohtab Viru Keskuse Cafe Lyoni kohvikus 4.-8. jaanuaril igal hommikul kella 9.00-10.00. Homme, 6. jaanuaril on ametit proovimas laulja ja saatejuht COOL D, 7. jaanuaril laulja Elina Born ja 8. jaanuaril poliitik Yoko Alender. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles