Ivo Felt Kuldgloobustele koos Märt Avandiga ei sõida: nähtud-tehtud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märt Avandi mängib «Vehklejas» Endlit, kes hakkab 1950ndatel provintsilinnas Haapsalus lastele vehklemist õpetama.
Märt Avandi mängib «Vehklejas» Endlit, kes hakkab 1950ndatel provintsilinnas Haapsalus lastele vehklemist õpetama. Foto: Kaader filmist

Pühapäeval jagatakse Los Angeleses Kuldgloobuseid, kus parima võõrkeelse filmi auhinnale kandideerib ka Eesti, Soome ja Saksamaa ühistööna valminud «Vehkleja» Märt Avandiga peaosas.

Galal esindab portaali Menu sõnul Eestit näitleja Märt Avandi, «Vehkleja» Eesti produtsent Ivo Felt jääb sel aastal kodumaale.

«Nähtud-tehtud mingis mõttes tõesti ongi,» selgitas Felt Vikerraadio saates «Stuudios on Sten Teppan», et lisaks Avandile sõidavad auhinnajagamisele režissöör Klaus Häro ning Soome-poolsed produtsendid Kaarle Aho ning Kai Nordberg ning tema jaoks on see sissekäidud asi.

«Selles mõttes on meie olukord sellel aastal tõesti veidi lihtsam, kui üks film on ees läinud eelmisel aastal,» lisas Felt, et «Vehklejaga» on sel aastal Ühendriikides lihtsam läbi lüüa, sest Eesti filmi vaadatakse seal juba tõsisemalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles