Tantsuparadiisi külalisi ootab ees Vene uusaastapidu, kus peaüllatuseks esmakordselt Eestis esinev kuulus Ukraina tantsumuusika duett Tamerlan & Alena

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuulus Ukraina tantsumuusika duett Tamerlan & Alena
Kuulus Ukraina tantsumuusika duett Tamerlan & Alena Foto: promo

Reedel, 8. jaanuaril toimub klubis Hollywood populaarne ja glamuurne üritus TANTSUPARADIIS (Танцевальный Pай), mis kostitab seekord Vene uusaastapeoga.

Sellel imepärasel pidulikul ööl ootab pidulisi ees uskumatu üllatus – Näärivana ja Snegurotshka viivad külalised imede- ja võlumaailma, kus toimub aastavahetuse tähtsündmus – esmakordselt esineb Eestis Ukraina tuntud tantsumuusika duett TAMERLAN & ALENA OMARGALIEVA!

Tamerlan & Alena on kaks väga andekat noort, kes oma hittidega soojendavad publiku südant. Tamerlan & Alena ei ole mitte ainult edukad lauljad, vaid ka autorid. Esimene ühine laul «Rasstojanije» on kirjutatud Tamerlani poolt, aga Alena on autor olnud paljude kuulsate Vene ja Ukraina artistide lugudele (DJ Smash, räppar Serjoga, T.Killah ja Nastja Kotshetkova, Olga Buzova ja paljud teised).

Foto: promo

Tõeliseks läbilöögiks sai duetil hitt «Hotshu s toboi», peale mida Tamerlan & Alena salvestasid järjest mitu laulu koostöös populaarsete ameerika R’n’B tähtedega. Kuulus artist Super Sako osales laulu «Hotshu s toboi» remixi tegemises ning laulust sai peamine R’n’B hitt 2010 aastal.

2011. aasta juulis andsid nad välja uue video laulust «Tõ tolko moi», mis tekitas suure «plahvatuse» kõikides interneti- ja raadiokanalites! Juba paari kuu möödudes kinnitas duett oma kuulumist hitimeistrite hulka lauluga «Ne smotri nazad». Kevadel 2012.aastal avaldati aga juba järgmine suur hitt «HEY YO». Aastal 2015 on kõigest 4 kuu jooksul välja lastud päris mitmed lood, millest tuntumad «NadoBõ», «Peremenõ» ja uus superhitt «Ja budu». Tungimaks välisturule võttis duett kasutusele mujal maailmas uue artistinimetuse NEVADA.

Tantsuparadiisi õhtu kavas on suurejooneline show, kus kuuleb kõiki nende kuulsamaid hitte nagu: «Hotshu s toboi», «Tõ tolko moi», «Hey Yo», «Malo mnje»«Mozhet eto tõ», «NadoBõ», «Davai poletajem», «Novogodnjaja» ja nende uus superhitt «Ja Budu»!

Lisaks rõõmustab külalisi spetsiaalne aastavahetuse tantsu-show Peterburist, kus seksikad topless-lumehelbekesed viivad veetlevasse unistuste maailma ja võluvad haldjad lisavad õhtule maagiat!

Pidulisi ootab ees laviin jaanuari pehmet lund, tants peokuuse ümber, kuldsed šampuse piisad, kingitused ja maiused, palju fantastilisi kostüüme ja täiuslik lõbu – kõik see ongi tõeline vene uusaastapidu!

Õhtu peavõrgutajad on DJ Bell ja DJ Sonic.

Valitakse õhtu kõige stiilseim paradiisineiu!

Kõigile idamaa eksootika austajatele on avatud GRAND SISHA vesipiibu-lounge.

Vaata lisaks kodulehelt.

Uksed avatakse kell 23.00, pilet 25 eurot , naistele südaööni 15 eurot, VIP-pilet 50 eurot.

Piletid soodsamalt eelmüügis kõikides Piletilevi müügipunktides! (tavapilet 20 eurot ja VIP-pilet 35 eurot kuni 4.01.2016) 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles