Cartoon, Tanel Padar & The Sun, Elina Born avavad Eesti Muusikaauhindade gala esinejate rea

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cartoon
Cartoon Foto: promo

Eesti Muusikaauhinnad 2016 galakontserdi esinejate rea avavad Tanel Padar & The Sun, Cartoon ja Elina Born. Kõikidele 28. jaanuaril Nordea Kontserdimajas esinevatele artistidele luuakse tehnilised erilahendused. Peagi selguvad ka järgmised suurüritusel esinejad.

Juba väga tuntud esinejate kõrval on Eesti Muusikaauhindadel rõõm näha laval Cartooni, kes on teinud aastal 2015 kiireima ja üllatusliku tähelennu. Muuhulgas on 8 kuud tagasi loodud bändi laulu «On & On» YouTube keskonnas kuulatud juba üle 6 miljoni korra.

Tanel Padar & The Suni jaoks oli aasta 2015 eriti tihe ja töine, räägib Danel Pandre. «Üle viie aasta tuli eelmisel aastal välja lausa kaks plaati: suvel «Ma näen sind» ning sügisel «Veidi Valjem kui Vaikus III»,» lisas Pandre.

Foto: Viktor Burkivski

Elina Born iseloomustas enda möödunud muusikaaastat kui erakordset. «Sain kogeda midagi vapustavat, milleks oli Euroopa suurimal muusikaüritusel esinemine, ilmus minu debüütalbum ning kohtusin väga paljude inimestega, kellele meeldib minu muusika. Oli palju esinemisi ja aasta lõpus sain tegeleda ka näitlemisega,» ütles laulja.

Foto: Mihkel Maripuu

Suurejooneline auhinnatseremoonia toimub 28. jaanuaril Nordea Kontserdimajas. Piletid on müügil Piletilevis. Otseülekande teeb TV3.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles